(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)(introdu BB Code-ul pe forum) 
 
 
15

300 (2006)

  • ACTIUNE, FANTASTIC, ISTORIC
  • ENGLEZA
  • SCURT
  • Actori: Rodrigo Santoro, Gerard Butler, Lena Headey
  • Regizori: Zack Snyder

Sinopsis

"Actiunea este plasata in timpul razboiului greco-persan, respectiv in 480 BC, in timpul bataliei de la Termopile. Filmul are in centru figura eroului antic, intruchipat de regele spartan Leonidas, care si-a condus armata formata din 300 de oameni impotriva armatei persane invadatoare. Legenda spune ca valoarea, curajul si spiritul lor de sacrificiu a inspirat intreaga Grecie sa se uneasca impotriva inamicilor persani, actiune ce a condus la inceputurile democratiei."
Autor: Adrian


300, inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul filmului Sin City, 300 este o aventura epica despre pasiune, curaj, libertate si sacrificiu, intrupate de luptatori spartani care participat la una dintre cele mai mari batalii din istorie.

Warner Bros Pictures prezinta in asociere cu Legendary Pictures si Virtual Studios, un film care ii are in rolurile principale pe Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham si Dominic West. Scenariul este scris de Zack Snyder si de Kurt Johnstad, pe baza romanului grafic al lui Frank Miller. Acest film a fost evaluat ca interzis copiilor sub 15 ani, din cauza unor secvente gfrafice care contin lupte in intregime, sexualitate si nuditate.

Plusuri

- O ecranizare reusita.
- Scenariu foarte bun.
- Distributie foarte buna
Minusuri

- Este un film plin de clisee americane.

Comentarii

Adauga un comentariu la "300":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste