(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)(introdu BB Code-ul pe forum) 
 
 
AG

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

  • ACTIUNE, AVENTURI
  • ENGLEZA
  • LUNG
  • Actori: Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan
  • Regizori: Steven Spielberg

Sinopsis

" Indiana Jones Harrison Ford intra din nou in bucluc, in timpul unui schimb de artefacte. Şi cum o belea nu vine niciodata singură, scăparea din mâna băieţilor răi îl împinge într-un avion ce mai târziu se prăbuşeşt, aruncând protagonistul în braţele unei noi aventuri. "
Autor: Luciana

Indiana Jones, cunoscut aventurier, se aruncă în rezolvarea unui nou mister, după ce, proaspăt scăpat de ucigaşi chinezi, ajunge într-un sat indian. Cu o vedetă a muzicii din America, pe nume Willie, şi un puşti îndrăzneţ, Indy încearcă să ajute locuitorii muntelui. Vechiul templu din apropierea acestora, era, de la o vreme, condus de un spirit malefic ce le furase piatra magică, protectoarea zonei în care trăiau. O dată cu dispariţia talismanului, copii fuseseră răpiţi, fântânile secaseră, iar animalele se transformaseră în praf.

Jones acceptă să ajute nefericiţii oameni. Odată ajuns la templu, descoperă că acesta era locuit de un prinţ indian şi supuşii acestuia. Bineînţeles, toţi locuitorii templului îl asigură pe Indy că atrocităţi ca cele descrise de săteni nu au avut loc nicicând cu ştiinţa lor.

Însă profesorul Jones, ca de obicei, nu se mulţumeşte cu vorbe, ci pleacă să exploreze alături de Micuţ, puştiul chinez, şi Willie. Descoperă în subsolul casteluilui o galerie de peşteri, în care copii erau folosiţi ca sclavi în minerit. Asta deoarece se credea că pietre precum cea furată din sat erau 5, iar două dintre ele ar fi fost ascunse in inima muntelui. Prinţul indian era ţinut chiar de supuşii săi de încredere sub o vrajă şi obligat să o venereze pe Maa Kali.

Dacă reuşeşte Indy să salveze copii de chinurile la care erau supuşi, să elibereze prinţul de sub vrajă şi să returneze piatra satului păgubit, o să vedeţi chiar voi, urmărind filmul!


Plusuri

- Efectele speciale foarte credibile

Minusuri

- Scenariul cam abudent in momentele de noroc nebun ale lui Indy

Comentarii

Adauga un comentariu la "Indiana Jones and the Temple of Doom":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste