(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)(introdu BB Code-ul pe forum) 
 
 
AG

Le Concert (2009)

  • COMEDIE, DRAMA, MUZICAL
  • FRANCEZA
  • SCURT
  • Actori: Aleksei Guskov, Mélanie Laurent
  • Regizori: Radu Mihăileanu

Sinopsis

"
Andrei Filipov, dirijorul de prestigiu al celei mai mari orchestre din Rusia, Orchestra Bolşoi, considerat un geniu în Occident, este concediat în timpul erei comuniste, în plină glorie: refuzase să renunţe la toţi interpreţii săi din orchestră care erau evrei, “jidani şi duşmani ai oamenilor”, inclusiv la cel mai bun prieten al său, Sacha Grossman. Andrei s-a afundat în băutură şi depresie. Acum are 50 de ani şi încă lucrează la Bolşoi. Ca om de serviciu..."Autor: Adrian

Le Concert este un film foarte complex, special creat pentru cei ce vor sa descopere viata prin muzica si comedie. Andrei Filipov, fostul dirijor al celei mai mari orchestre din Rusia, orchestra Bolshoi, este considerat un geniiu cand vine vorba de muzica. Dupa ce a fost concediat in urma cu aproape un sfert de secol in urma, pe timpul comunismului din cauza faptului ca a refuzat sa renunte la interpretii sai care erau evrei, asa zisi jidani si dusmani ai oamenilor, gaseste un fax prin care orchestra Bolshoi era invitata sa cante la Palais Chatelet, in Paris, peste doua saptamani.

Personajul Andrei Filipov, interpretat de Aleksei Guskov, reuseste sa fure faxul si concepe un plan prin care, in numai doua saptamani avea sa isi caute si sa isi gaseeasca toti fostii interpreti din orchestra, care in acel moment reuseau sa isi castige existenta, ca soferi de taxi sau ca stergatori de parbrize si chiar si ca, compozitori de muzica pentru filme porno. Impreuna au de gand sa plece la Paris si sa cante sub numele de "Marea Orchestra Bolshoi de la Moscova". Dupa o pauza de 30 de ani, credeti ca vor reusi acestia sa cante ca pe vremuri ?

Filmul este unul exceptional, foarte greu de inteles si va sugerez sa il urmariti cu atentie, va va tine in priza pana la sfarsit, unde filmul se deschide precum o carte si il veti intelege.

Plusuri

- Povestea filmului este una foarte captivanta si foarte bine gandita, cu un scenariu pus foarte bine la punct.
- Sunetul este unul foarte bun, regizorul insistand foarte mult pe acest capitol.

Minusuri

- Mici lipsuri care la un moment dat te pun pe ganduri si iti distrag atentia.

Comentarii

Adauga un comentariu la "Le Concert":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste