(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)(introdu BB Code-ul pe forum) 
 
 
AG

Resident Evil: Extinction (2007)

  • ACTIUNE, HORROR, SF, THRILER
  • ENGLEZA
  • SCURT
  • Actori: Milla Jovovich
  • Regizori: Russell Mulcahy

Sinopsis

"Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformand populatia in cete de zombi cu apucaturi de pradatori.Resimtind nesiguranta oraselor, Carlos (Oded Fehr) si L.J.(Mike Epps), impreuna cu alti supravietuitori au format un convoi inarmat, traversand soselele pustii ale desertului. Scopul lor este sa-si gaseasca semenii in viata, cei care nu au fost contaminati. Au dat insa peste alte creaturi care populeaza acum desertul: strigoii - iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartuse si cateva aruncatoare de flacari."
Autor: Adrian


Resident Evil: Extinctioneste continuare povestii care ne-a facut din ce in ce mai curiosi in ultimii ani. Acum totul se simplifica, Alice incearca sa scape de corporatia Umbrella, care o urmareste pentru a putea crea un antidot si a face din mutantii deja existenti niste sclavi cu care sa reconstruiasca lumea. Milla Jovovich este mai frumoasa ca niciodata si reuseste iarasi sa isi joace rolul impecabil prin miscarile impresionante pe care le executa in luptele care au loc impotriva mutantilor.

Scenariul este mult mai bine realizat, fata de ultimele doua parti iar regizorul pune accent pe Alice, adaugand si o idee noua, aceasta capata puteri noi cu timpul. Actiunea este mult mai buna acum, la fel si efectele speciale si iimpreuna fac din aceasta franciza un film bun care merita vizionat. Ramane totusi un semn de intrebare, asa cum ar fi trebuit sa ramana inca de la inceput, va mai exista oare o continuare ?

Plusuri

- Greselile in scenariu sunt practic inexistente.
- Efecte speciale care fac senzatie si avem parte de si mai multa actiune.

Minusuri

- Finalul este putin cam greu de inteles, nu stim ce se va intampla in continuare si nici nu stim daca este sfarsitul peliculei.

Comentarii

Adauga un comentariu la "Resident Evil: Extinction":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste