(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)(introdu BB Code-ul pe forum) 
 
 
AG

Surf's Up (2007)

  • ANIMATIE, COMEDIE, FAMILIE
  • ENGLEZA
  • SCURT
  • Actori: Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel
  • Regizori: Ash Brannon, Chris Buck

Sinopsis

"Surful a fost inventat de pinguini, cel putin asa se preconizeaza in film. Astfel, o echipa specializata in documentaristica va filma unul dlume, intre cele mai periculoase si indraznete competitii de surf din lume, si anume Penguin World Surfing Championship. Mai multi concurenti, toti pinguini, se vor bate pentru titlul suprem de cel mai bun surfer, iar unul dintre acesti aspiranti este Cody Maverick (Shia LaBeouf), un amator care se afla la prima sa participare in aceasta competitie. Cine va reusit oare sa castige anul acesta?"
Autor: Iulian


Surf's Up este una dintre cele mai bune animatii din ultima perioada, cu un scenariu scris in urma unei colaborari dintre Lisa Addario, Joe Syracuse, Christian Darren, Christopher Jenkins, Chris Buck, Don Rhymer si Ash Brannon, iar Chris Buck si Ash Brannon. Vocile personajelor pinguini apartin unor actori precum a href="http://www.imdb.com/name/nm0479471" rel="newwindow">Shia LaBeouf (Cody), Jeff Bridges (Big Z), Zooey Deschanel (Lani Aliikai) si multi altii.

Asadar, este o comedie simpatica, cu o poveste interesanta, plina de aventura si actiune. Personajele sunt cat se poate de hazlii, implicati in multe faze haioase si pline de umor. Per total, este un film bun, relaxant.

Plusuri

- Grafica este foarte buna
- Scenariul este bine realizat
- Povestea este interesanta, moralizatoare

Minusuri

- Devine plictisitor uneori
- Foarte scurt

Comentarii

Adauga un comentariu la "Surf's Up":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste