(introdu codul HTML in pagina din site-ul tau)



(introdu BB Code-ul pe forum)



 
 
 
18

The Final Destination (2009)

  • HORROR, THRILLER
  • ENGLEZA
  • SCURT
  • Actori: Shantel VanSanten, Bobby Campo, Mykelti Williamson
  • Regizori: David R. Ellis

Sinopsis

"
Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premoniţie îngrozitoare în legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de distracţie la curse, în care o succesiune ciudată de evenimente declanşează o avalanşă de accidente cu maşini zdrobite şi rămăşiţe de automobile care zboară peste spectatori în tribune, ucigându-i prietenii şi dislocând un planşeu care se prăbuşeşte asupra sa. Când îşi revine din groaznicul coşmar, Nick intră în panică şi o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), şi pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) şi Hunt (Nick Zano), să fugă…scăpând de moarte doar cu câteva secunde înainte ca îngrozitorul coşmar să devină realitate.

Crezând că au păcălit moartea, grupul de prieteni speră într-o îmblânzire a sorţii, dar din păcate pentru Nick şi Lori, acesta e doar începutul. În timp ce premoniţiile lui continuă, iar supravieţuitorii dezastrului încep să moară unul câte unul în condiţii sinistre Nick trebuie să găsească o cale de scăpare din ghearele morţii, înainte ca el însuşi să ajungă la destinaţia finală."


Este filmul cel mai recent din seria de mare succes “Final Destination”, prima versiune în format 3D, care îi va purta pe fani într-o cursă a groazei.



Autor: Adrian


“The Final Destination” reuşeşte ceea ce nu a reuşit o altă “epopee” modernă, “Saw”, şi anume să menţină un standard. Adică, am vazut primele două părţi, am înţeles cum stă treaba (toţi mor dupa ce în prealabil sunt salvaţi datorită unei previzuni) şi ne-a plăcut. Cea de a treia parte a fost mai mult de umplutură. Iar această ultimă apariţie se întoarce mai mult spre Final Destination 2, fiind colorat, plin de acţiune şi de… capcane ale morţii.

Filmul reprezintă o avalanşă de astfel de situaţii, de altfel singurul mod de a te ţine atent. Ca spectator nu poţi decât să te întrebi cine va fi următorul pe lista victimelor şi cum va muri. Nu ne surprinde astfel faptul că se folosesc ventilatoare, monezi, pietre etc. care la o adiere de vânt pun în mişcare tot felul de lucruri, cele care duc la capăt “treaba murdară”. Ne încântă totuşi explozia paralelă din filmul 3D pe care-l privesc personajele pe final şi explozia reală.


“The Final Destination” este regizat de David R. Ellis după un scenariu de Eric Bress. În film joacă Bobby Campo, Shantel VanSanten, Nick Zano), Haley WebbMykelti Williamson. Filmul este produs de Craig Perry şi Warren Zide, iar producătorii executivi sunt Richard Brener, Walter Hamada şi Sheila Hanahan Taylor. Art Schaefer este co-producător, iar Tawny Ellis-Lehman este producător asociat.

Din echipa de creaţie fac parte directorul de imagine Glen MacPherson, scenograful Jaymes Hinkle, editorul Mark Stevens, designerul de costume Claire Breaux şi compozitorul Brian Tyler.
New Line Cinema prezintă o producţie Practical Pictures/Parallel Zide Production, un film în regia lui David R. Ellis, “The Final Destination.” Filmul va fi difuzat de Warner Bros. Pictures pe plan naţional şi internaţional, în teritoriile selectate.

Plusuri

- Efectele speciale şi sonorizarea te fac să te simţi în mijlocul acţiunii.
- Suspansul este cheia acestui film.

Minusuri

- Final destul de previzibil.
- Distribuţia este slabă, actorii nu au destulă experienţă

Comentarii

Adauga un comentariu la "The Final Destination":

Introdu codul din imagine:
Security code

PUBLICITATE

TuningGarage
Un nou concept. O noua viziune asupra tuning-ului din Romania.
Filmic.ro
Scurt metraje
Descopera.org
Descopera placerea de a cunoaste